vrijdag 23 november 2012

Talking Dogs - Mishka



Iedereen uit Cyberhondenland heeft waarschijnlijk wel al eens dit fantastische "I love You" filmpje gespot...
Mishka is echt een fantastische hond die graag babbelt... Hier kan je meer Youtube-filmpjes zien van Mishka... op haar Talking Husky Kanaal.

En wanneer je net als ik na het zien van deze filmpjes ook een echte Mishka fan geworden bent kan je haar als vriend toevoegen op facebook!


Gefascineerd door deze pratende hond zochten wij even verder het net af...
En we stuitten op super hilarische beelden... Er zijn blijkbaar nogal wat mensen op de wereld aan de praat geslagen met hun honden...




 Alvast iets waar menig hondenliefhebber met zijn hond kan op oefenen... Blijkbaar is "praten" bij veel honden mogelijk! Moest je zelf aan de slag gaan met je hond en op een overwachts succes stuiten aarzel niet om de bewijzen naar ons te mailen! (info@ilovedogs.be) Wij zijn benieuwd of er in BeNeLux ook natuurtalenten te vinden zijn...

Voor zij die aan de slag gaan hebben we als afsluiter nog enkele trainingsvideo's... zelfs eentje van de master himself "Ian Dunbar"... In vele trainigsmethodes is het leren praten of blaffen op commando vaak ontstaan uit het afleren van ongewenst geblaf.



Bedankt om deze blog te bekijken... wanneer je hem leuk vond vergeet hem niet te delen met vrienden via facebook of twitter... En iedereen die na het zien van deze filmpjes geïnspireerd is wens ik veel Doggyfun toe!

Trainingstip: De gezonde FarmFood Trainers...(Binnenkort meer info)
 “De onweerstaanbare en natuurlijke beloningssnoepjes voor uw hond”



Bestelbaar op onze I Love Dogs webshop...